JOBBKRETSER er både arbeidsgiver og samarbeidspartner for bemanningsbransjen

Hvem er vi?

Jobbkretser AS er sammensatt av individuelle bemanningsbyråer, hvor alle byråene eier og dyrker sine egne merkevarer og visjoner for hvordan de ønsker å drive sitt byrå.

Vi bygger på ideen om et rettferdig og lønnsomt samarbeid, der det å drive bemanningsbyrå ikke kveles av tungt og tidkrevende kontorarbeid. Vi gir deg alt du trenger for å drive med utleie av personell.

Arbeidsområdene til våre partnerbyråer er derfor konkretisert til å handle om;

Å finne de beste kandidatene til kundene sine, og ta vare på relasjonene.

I samarbeid med Jobbkretser får byråene mer tid til å fokusere på hovedoppgavene i bemanning, mens Jobbkretser tar vare på administrative formaliteter, og sørger for at utleieforholdende tilfredsstiller krav og regelverk.

Hvem hjelper vi?

Jobbkretser-samarbeidet er en meget skalerbar modell, og gjør dessuten behovet for kapital ved oppstart og utvidelse betydelig mindre.

Vi oppsøker samarbeidsskap med følgende segmenter:

Enten du er del av en franchise eller driver et selvstendig byrå, hos Jobbkretser beholder du en rettferdig og lønnsom del av dekningsbidraget, og du dyrker din egen merkevare.

Hos Jobbkretser innehar vi både kunnskap og erfaring til å hjelpe deg gjennom en oppstart! Vi har og en meget skalerbar og lønnsom modell som krever lite av deg som gründer i oppstarten av eget byrå.

Er du lei av lav fortjeneste ut av utleieporteføljene dine? Hos Jobbkretser har vi en meget tilgjengelig modell som gjør at du raskt kan etablere deg, og ta hele dekningsbidraget selv.

Ta kontakt med oss i Jobbkretser for et trygt, lønnsomt og tilpasset partnersamarbeid!

Drifter du en bemanningsfranchise og er interessert i en mer helhetlig, komplett og effektiv tjeneste og løsning? Vi sørger for en lukrativ løsning for deg!

Partnerprogram

Ditt byrå utvikler sitt eget konsept og merkevare, mens Jobbkretser er arbeidsgiver og utbetaler lønn til medarbeidere. – Du slipper å tenke på likviditet.

Som Partner tar du del i Jobbkretser sitt partnerprogram, utformet for å gi en god, trygg og stabil opplæring og videreutvikling av byrået og de ansatte.

Bemanningsbransjen har det best med Jobbkretser.

Jobbkretser.
Alt du trenger.

Forenkler din hverdag

Et samarbeid med Jobbkretser er den beste, smarteste, tryggeste og rimeligste løsningen for alle typer bemanningsbyråer, store som små, franchise og de som ønsker å starte et byrå, har det best sammen med Jobbkretser.